Pico Laser Tatoeage Verwijdering


Bij Bare and Beautiful helpen wij u ongewenste tatoeages en permanent make-up zo pijnloos en snel als mogelijk te verwijderen. Hiervoor gebruiken wij de Pico Laser.

 

Met de oudere nano laser blijft vaak zelfs na 15 tot 20 behandelingen nog rest inkt in de huid die op een donkerblauwe/grijzige schaduw lijkt. Dit wordt een 'ghost tattoo' genoemd.

Onze Pico Laser werkt met een nog kortere pulsduur  (picoseconden 10-12  ipv nanoseconden 10-9) en kan de inkt in nog kleinere deeltjes verpulveren, en daardoor is de Pico Laser in staat tatoeages nog meer te doen verbleken. Er zijn minder behandelingen nodig met nog minder mogelijke weefselschade.

 

Door een speciaal handstuk zijn wij in staat om met verschillende golflengtes ook gekleurde tatoeages succesvol te kunnen verwijderen.

 

Meestal zijn zes tot acht behandelingen nodig met vier tot acht weken tussen de behandelingen.

 

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

 

De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn kan worden ingeschat op basis van de volgende factoren:

 

1. De leeftijd van de tatoeage: Oudere tatoeages verdwijnen sneller dan nieuwe of verse tatoeages

 

2. Amateur or professioneel: amateuristische tatoeages hebben minder behandelingen nodig dan professionele. 

 

3. Kleur(en): Hoe minder kleur er gebruikt is, hoe sneller de tatoeage zal verdwijnen. Zwart zal het snelst verdwijnen.

 

4. De plek van de tatoeage: Hoe hoger de tatoeage op het lichaam zit, hoe sneller hij zou verdwijnen. De vernietigde deeltjes worden sneller verwijderd door het lymfe systeem als de tatoeage bijvoorbeeld op het gezicht of in de nek zit. 

 

5. Huid type: Hoe lichter de huid is, hoe sneller de tatoeage zou verdwijnen. 

 

6. Hoeveel inkt dat is gebruikt: Als er minder inkt is gebruikt, zijn er minder behandelingen nodig.

 

7. Litteken weefsel vorming na tatoeëren: Sommige mensen vormen litteken weefsel recht onder hun tatoeage wat vaak vormt als een dikkere uitstulping. Dit litteken weefsel kan het moeilijker maken om de tatoeage te verwijderen en meer behandelingen kan nodig zijn. Nadat de tatoeage succesvol is verwijderd, zal het litteken weefsel er nogsteeds zijn. Dit is dan niet gevormd door de laser, maar weer zichtbaar na de verwijdering. 

 

8. Type laser: Hoe korter de puls hoe minder behandelingen nodig zijn. Picolasers hebben laten zien dat ze effectiever zijn bij het verwijderen van tatoeages en dat er minder behandelingen nodig zijn. 

 

De meeste tatoeages hebben zes tot acht behandelingen nodig waar per behandeling zes tot acht weken tussen zit. Deze periode is noodzakelijk om de huid genoeg tijd te geven om te herstellen.

 

De kosten van alle laserbehandelingen is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, en wordt tijdens het consult bepaald en met u besproken. De prijzen voor tattoo verwijdering zijn per behandeling. Alle laserbehandelingen worden door opgeleid personeel uitgevoerd. 

 

 

< 5 cm2

€ 75

< 10 cm2

€ 100

< 15 cm2

€ 125

< 20 cm2

€ 145

< 25 cm2

€ 155

< 30 cm2

€ 165

< 40 cm2

€ 175

< 60 cm2

€ 195

< 80 cm2

€ 210

> 100 cm2

Op aanvraag