Massages


Regelmatige massages helpen bij het ontspannen van lichaam en geest en dragen bij aan een gezonde levensstijl.

Voor een heerlijke ontspanningsmassage of een doeltreffende sportmassage kunt u altijd terecht bij Bare & Beautiful. Ook voor zwangeren hebben we een massagemethode, geheel aangepast op uw wensen. 

 

Bij de intake kunt u zelf uw wensen duidelijk maken: wilt u de focus leggen op één bepaald lichaamsdeel of geniet u liever van een volledige lichaamsmassage? Als uw wensen duidelijk zijn dan kunt u uw ogen sluiten en genieten.

 

Boek nu!

Onze massages


Klassieke Massage


Geniet van een klassieke ontspanningsmassage om volledig tot rust te komen. U kunt kiezen om uw benen, rug en nek 25 minuten lang te laten behandelen of 55 minuten om uw hele lichaam te laten verwennen.

 

Na een intake, waarbij u uw wensen kunt doorgeven, zullen wij alle spanning uit uw lichaam doen verdwijnen. Sluit uw ogen en ontspan.  


25 minutes € 35,95
55 minutes € 64,95

Zwangerschap


Een massage van 25 minuten om rugklachten tijdens de zwangerschap te verlichten, of juist een behandeling van een uur om je hele lichaam eens even de aandacht te geven die het verdient. Het kan allemaal bij Bare & Beautiful. 

 

Na de intake kunt u plaatsnemen op uw buik of op uw zij, want bij de zwangerschapsmassage geeft u zelf aan welke positie uw voorkeur heeft.

 

 


25 minutes € 35,95
55 minutes € 64,95

Anti-Stressmassage


Vaak voelen wij de stress en spanning van werk of privé als pijn in onze rug.

Deze heerlijke massage gaat focussen op uw hoofd, nek, schouders en rug en laat u volledig tot rust komen zodat u alle spanning los kunt laten.


45 minutes € 55,95
   


   

Ayurvedic massage

60 min

€ 58,95

Ayurvedic massage is een algehele reinigingskuur die preventief werkt om klachten te voorkomen en het genezen van klachten. De massage geeft een rustgevende en weldadige ontspanning. Een goede ayurvedic massage heeft een reinigend en voedend effect en stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Over het algemeen is het een zachte lichaamsbehandeling waarbij we de ayurvedische oliën gebruiken.