Microneedling


Wat is een Micro Needling behandeling?

 

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van steriele naaldjes, die met een vibrerende beweging hele kleine perforaties in de huid geven. De Microneedling pen maakt verwondingen op een minuscule en veilige wijze in de huidlagen die voor nieuwe aanmaak van collageen en elastine (onderdeel van het bindweefsel) zorgen. Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier voor zichtbare huidverbetering. We maken gebruik van sterile serums met hoogwaardige werkstoffen om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een egalere teint, gladdere en stevige huid.

We adviseren om de microneedling behandeling in kuurverband te ondergaan (met een interval van 3-4 weken) voor het beste resultaat. 

Wij werken met de hogwaardige producten van Utsukusy om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. 

De werkstoffen van de serums hebben verschillende werking en worden individueel aangepast op uw huidtype. Bvb een extra collageen of hyaluron boost, voor (acné)lidtekens, tegen rimpels of speciaal voor vergrote poriën.

 

Wat kunt u na de behandeling verwachten

De huid kan wat gevoelig zijn en kan er een lichte vorm van roodheid en zwelling ontstaan afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Deze trekt meestal binnen 24 uren weg. Na ongeveer 5 dagen begint de huid te vervellen en komt de nieuwe huid ter voorschijn. Het gebruiken van sauna of warme baden wordt binnen 48 uur afgeraden en het is heel belangrijk om de felle zon te vermijden, dit geldt ook voor het gebruik maken van de zonnebank. Bescherm de huid met factor 30 of 50.

 

Indicaties

- Geschikt voor lichaam en gelaat

- Grove poriën 

- Pigmentatieproblemen

- Striae

- Littekens

- Fijne lijntjes en rimpels

- Zwangerschap striemen

 

Contra-Indicaties

- Actieve acne

- Rosacea

- Verhoogde moedervlekken en steelwratjes

- Psoriasis

- HIV

- Diabetes

- Hart- en vaatziekte

- Zwangerschap en tijdens borstvoeding

 

 

Wij werken uitsluitend met producten die niet aan dieren getest zijn!

   
Décolleté € 95
Gelaat € 95
Gelaat en Hals € 135
Gelaat, Hals en Décolleté € 165