Gezichtsbehandelingen & Huidverbetering


In jonge jaren zijn rimpels alleen zichtbaar als wij emoties laten zien. Als wij ouder worden ontstaan permanente rimpels, dit gebeurt door 'muscle memory'. Dat wil zeggen dat onze spieren zich herinneren aan de bewegingen die zij voornamelijk uitvoeren. Daarom kan het gezicht van een ouder mens ook een verhaal vertellen over hun temperament of zij voornamelijk gelukkig of boos waren of een zwaar of leuk leven hadden.


Om rimpels te voorkomen raden wij aan om regelmatig gezichtsbehandelingen bij uw schoonheidsspecialist te boeken maar vooral twee keer per jaar een behandelingscyclus te ondergaan (2 tot 3 keer per week, minimaal 10 behandelingen). Voor het beste resultaat kunt u deze behandelingen aanvullen met de bijpassende producten voor thuisgebruik.

 Gezichtsbehandelingen hebben verder de volgende fysiologische effecten:

  • Dode huidcellen van de epidermis en andere partikels worden van de bovenste huidlaag verwijderd
  • De functie van olieklieren wordt verbetert en helpt de huid beter te ademen
  • de bloed en lymph circulatie wordt verbeterd en daardoor bijvoorbeeld de gevolgen van veneuze hyperemie verholpen
  • De huidskleur en spiertonus worden verbeterd en de huid voelt glad en stevig maar tegelijkertijd elastisch aan
  • De stofwisseling verbeterd
  • Het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd

Onze Behandelingen


Carbon Laser Facial

Deze niet-ablatieve laser gezichtsbehandeling exfoliëert, reinigt, verzuivert en vermindert de poriën.

Het zal uw huidskleur verhelderen en egaliseren en een diep verjongende huidreactie activeren die uw huid glad, vol en stralend maakt!

De behandeling is bijna pijnloos en wordt sterk aanbevolen als een effectieve acnebehandeling, aangezien het de actieve bacteriën doodt die de uitbraken veroorzaken.

 

Microdermabrasie

De diamanten microdermabrasie is een niet-invasieve procedure die de bloedstroom stimuleert, de celproductie verbetert en de elasticiteit en textuur van de huid verbetert.

 

Door de bovenste huidlaag te verwijderen, vervangt het lichaam de verloren huidcellen door nieuwe en gezonde cellen. Dit zal resulteren in een gladdere huid, meer gelijkmatige pigmentatie, congestie verminderen en de productie van collageen stimuleren. Het wordt ook aanbevolen voor milde acne en acnelittekens.

 

Contra-indicaties

De procedure wordt niet aanbevolen als u huidaandoeningen heeft zoals rosacea, eczeem, actieve zonnebrand, herpes, lupus, open zweren, psoriasis, kwetsbare haarvaten of zeer ernstige acne. 

 

Microneedling

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van steriele naaldjes, die met een vibrerende beweging hele kleine perforaties in de huid geven. De Microneedling pen maakt verwondingen op een natuurlijke en veilige wijze in de huidlagen die ervoor zorgen voor nieuwe aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

 

Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier voor de huidverbetering. We maken gebruik van serums/ampullen met hoogwaardige werkstoffen om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een egalere teint, gladdere en stevige huid.

 

We adviseren om de microneedling behandeling in kuurverband te ondergaan(met een interval van 3-4 weken) voor het beste resultaat. 

 

- Geschikt voor lichaam en gelaat

- Grove poriën 

- Pigmentatieproblemen

- Striae

- Littekens

- Fijne lijntjes en rimpels

- Zwangerschap striemen


Coagulatie, Spot Remover

Verwijdering van pigmentvlekken, bloedblaren, huidlabels (fibroma), bloedvaten (couperose)

Vooral in de bloedvaten in het gezicht, bloedblaren en pigmentvlekken zijn zelfs met goede make-up moeilijk te bedekken. Met behulp van coagulatie kunnen we alle ongewenste skin-tags en markeringen in 1 tot 3 sessies verwijderen. De elektriciteit sluit de bloedvaten onder de huid en laat geen sporen achter.

 

Gezichtsbehandeling

Al onze gezichtsbehandelingen omvatten een volledige gezichts- en decolleté reiniging, gevolgd door een warm kompres om de poriën te openen. Verder worden de huidonzuiverheden verwijdert en een masker aangebracht op basis van uw huidtype. Alle behandelingen worden afgerond met het egaliseren van uw pH-waarde en een dagcrème.

 

 

Basis Gezichtsbehandeling

inclusief een ontspannende voeten massage tijdens het inwerken van het masker. 

 

Klassiek Gezichtsbehandeling

inclusief het scrubben en het verwijderen van de onzuiverheden met handparaffine pakking. 

 

Extra Gezichtsbehandeling

inclusief onzuiverheden weghalen, het waxen van de wenkbrauwen, bovenlip of wangen en een hand of voetmassage.

 

Luxe Gezichtsbehandeling

Deze diepte reiniging is inclusief een relaxerende anti-stress gezichtsmassage, het waxen/epileren van de wenkbrauwen of bovenlip. Je mag kiezen uit een handparaffine pakking of voetmassage tijdens het inwerken van het masker. Dit behandelingspakket zou niet compleet zijn zonder de extra 20 minuten rug-, nek- en schoudermassage die de luxe ervaring voor u zal verbinden! 

 

Anti veroudering gezichtsbehandeling

Deze behandeling is een zeer plezierige massage en uiterst effectief als verouderingspreventie. Speciale massagebewegingen stimuleren de bloedsomloop en het lymfestelsel. Dit verhoogt de spiertonus, verwijdert overtollige vloeistoffen, toxines, verlicht vermoeidheid, zwelling en verbetert de algehele gezichtskleur. 

Deze massage is ook ontworpen voor diepe gezichts- en nekspierontspanning. Het helpt gezichtsspierspanning te elimineren, de vorming van nieuwe rimpels te voorkomen en vermindert bestaande rimpels, wat resulteert in het herstellen van de gezichtscontour. Bovendien helpt het om van negatieve emoties af te komen, verlicht het stress en verbetert het je humeur.