LASH LIFT


 

De Lash Lift is een nieuwe en heel populaire behandeling die uw wimpers een semi permanente krul geeft en de wimpers voller laat uitzien. Deze behandeling werkt ook heel goed als u kroezend of heel stijle wimpers heeft.

De behandeling duurt ongeveer een uur, is pijnloos en veilig voor uw ogen en wimpers.

 

Lash Lifting is een alternatief voor wimper verlenging (lash extensions) of false wimpers. De voordeel van de Lash Lift is dat uw eigen wimpers niet kapot gaan en de krul op natuurlijke manier weer uitgroeit. Dan kunt u de behandeling herhalen (ongeveer om de 6 tot 8 weken).

 

Deze behandeling kan gecombineerd worden met het verven van uw wimpers om de effect van volle, gezonde wimpers te maximeren. 

 

  

 VOOR DE BEHANDELING

Voor het optimale resultaat gebruikt u beter geen mascara (vooral niet waterproof) of krultang drie dagen voor de behandeling zodat de wimpers schoon en ontspannen zijn.

 

 

NA DE BEHANDELING

Breng uw wimpers voor 24 uur niet met water in aanraking, dus ook niet te lang heet douchen want ook waterdamp kan het resultaat negatief beïnvloeden. Graag ook voor 24 uur niet op de wimpers slapen zodat de wimpers evenmatig gekruld blijven. 
Na 24 uren kunt u douchen, zwemmen en uw ogen wrijven zonder dat dit een invloed op de Lash Lift heeft. Het resultaat blijft vier tot acht weken zichtbaar en groeit vanzelf uit. 

Er moeten altijd minimaal vier weken tussen de behandelingen zitten. 

 

Lash Lift

60 min

€ 45

 

 

Lash Lift plus verven 

75 min

€ 49

 

 

 

De Lash Lift kan prima met andere behandeling gecombineerd worden zo als een paraffine bad voor uw handen of een gezichts- of huidverbeteringsbehandeling . Neem graag contact met ons op voor een arrangement.