Laser Ontharing - Triple Diode Laser


Laser ontharing is een heel populair en effectief manier om ongewenste haren permanent te verwijderen.

De laser geeft lichtenergie af die van het pigment in de haarschacht en follikel geabsorbeerd wordt. Daar wordt het vervolgens omgezet in warmte-energie en vernietigt het haarzakje permanent door thermo-coagulatie, zodat deze geen nieuwe haar meer kan produceren. De vernietigde haren vallen vanzelf na twee tot drie weken uit.

 

 

 

Triple Diode Laser

 

De apparatuur die wij voor het permanente verwijderen van ongewenste haren gebruiken is een Triple Diode Laser. Deze werkt met drie verschillende golflengtes: 808nm welke geschikt is voor donkere haren op een lichte huid, 1064nm om veilig de donkere huid te kunnen behandelen, en 755nm voor blond haar.

 

 

De behandeling

De behandeling zelf kan wat gevoelig maar niet pijnlijk zijn. De meeste mensen beschrijven de sensatie zoals een elastiekje die aan uw huid aanslaat of korte speldenprikjes. Deze waarneming verschilt ook wel van persoon tot persoon en kan als erger waargenomen worden als u bvb erg gestrest, vermoeid of een beetje ziek bent. Ons speciale handstuk koelt op 0 tot 4 graden en voorkomt dat de huid te warm en verbrand wordt. 

 

 

Voorbereiding voor uw behandeling

De laser is gericht op pigmenten. Daarom vragen wij u om voor en tussen uw behandelingen niet te zonnebaden of naar de zonnebank te gaan. Gebruik ook graag geen zelfbruiner of spray tan, dit kan verbrandingen of pigmentvlekken als gevolg hebben. Voor het beste resultaat raden wij u aan alleen te scheren en niet te harsen of te epileren. Het beste is om rond de 24 uur voor uw behandeling het haar te scheren.

 

 

Langdurig resultaat en waarom meerdere behandelingen nodig zijn

 Haar is gecategoriseerd in verschillende fases van groei en uitval. De laser kan echter alleen de actief groeiende haren vernietigen, en daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. Het resultaat wordt meer zichtbaar na elke behandeling.

Met dit type laser heeft u tussen 4 en 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen, afhankelijk van hoeveel haar u heeft en welk gebied u wilt laten behandelen. De groei tijd van de haren verschilt per lichaamsdeel. Voor het beste resultaat raden wij aan om elke 30 dagen te behandelen, om zeker te weten dat het haar in de juiste groeifase zit om het beste resultaat te krijgen. Wel geven wij aan dat er wellicht nieuwe haarfollikels door het lichaam gemaakt kunnen worden. Daarom raden wij aan om elke paar jaar nog een herhaling behandeling te doen, voor het uiterste resultaat. Zwangerschap en overgang kan de vorming van nieuwe haren beïnvloeden op ongewenste gebieden zoals het gezicht en de nek.

 

 

Boek een gratis consult met ons om meer informatie te krijgen welke behandelplan het best bij u past. Dit kan ook via video chat.

Prijzen


Dames


Gezicht  

Tussen de wenkbrauwen

€ 40
Bovenlip € 55
Bovenlip en kin € 85
Kin € 55
Wangen € 75
Het hele gezicht € 125
Nek € 55
Bakkebaarden € 40
   
Bovenlichaam  
Oksels € 65
Bovenarm € 105
Onderarm € 105
Hele armen € 185
Handen € 45

Tepelhof

€ 45

Boven of onderrug

 

€ 95

 

Onderlichaam  

Bikini small (slip rand tot lies)

€ 105

Bikini medium (string lijn tot lies)

€ 130
Brazilian € 145
Billen € 85
Buik lijn (vrouwen) rond de navel € 55
Dijen € 145
Onderbenen (incl. knie) € 145
Hele benen € 185

Perineum

€ 85
   
Combi Deals  

Oksels & Bikini lijn

€ 155

Oksels & Brazilian

€ 185
   

Heren


Gezicht  
Tussen de wenkbrauwen

€ 40 

Baard €  85
Bakkebaarden € 40

 

 
Bovenlichaam  

Buik

€ 125

Borst

€ 125
Borst en buik € 210
Tepelhof € 45
Schouders € 85
Rug € 175
Schouders en rug € 215
   
Onderlichaam  
Billen € 95
Perineum € 95
Boyzilian € 155
Benen € 185

Pakket deal: Als u een pakket van 6 behandelingen koopt, betaald u maar 5 !