Doet waxen pijn?

Waxen is helaas niet geheel pijnvrij. De pijn is echter minimaal en wordt beperkt tot het daadwerkelijke moment van ontharen. Het is vergelijkbaar met het verwijderen van een pleister. Laat de horrorverhalen alstublieft voor wat ze zijn, want u bent bij ons in goede en vertrouwde handen. 

 

Verzacht de pijn naarmate ik vaker een wax-behandeling ben ondergaan?

Naarmate u vaker ontharingsbehandelingen, met behulp van was, ondergaat zal dit steeds minder pijn gaan doen. Wanneer u echter tussendoor gaat scheren zal de eerstvolgende behandeling net zo pijnlijk zijn als de eerste keer. 

 

Bestaat de mogelijkheid om eens een proefbehandeling te boeken?

Wanneer u nog steeds twijfelt over een behandeling kunnen wij u eerst laten kennismaken met de was-methode. We ontharen eerst een klein stukje om u te laten ervaren hoe het in zijn werk gaat. Ook hebben wij een aantal ademhalingstips die u kunt gebruiken om de behandeling te versoepelen.

Wat is een Bikiniwax?

Met een Bikiniwax worden de overtollige haren rondom de intieme delen, die normaal gesproken zichtbaar zouden zijn bij het dragen van ondergoed of een bikini, verwijderd.

 

Een Brazilian Wax, wat is dat?

Een Brazilian Wax verwijderd alle haren rondom de intieme delen behalve een streep of driehoek in het midden. Die de voorbeelden hiernaast. 

 

Wat is een Hollywood Wax?

Een Hollywood Wax verwijderd alle haren rond de intieme delen.

Hoe kan ik me voorbereiden op de Waxbehandeling?

Zorg dat het lichaamsdeel wat u gaat laten waxen goed schoon is en de haartjes minimaal 5 mm lang zijn. Dit is ongeveer gelijk aan twee weken niet scheren. Mocht u denken dat uw haartjes wellicht te lang zijn, mag u deze gerust een stukje trimmen. Ideaal is een lengte tussen 5mm en 1,5 cm.

 

Waar moet ik, de eerste 24 uur na mijn behandeling, rekening mee houden?

  • Betreed geen stoomruimte of sauna;
  • Gebruik geen talkpoeder, make-up of zelfbruinende middelen;
  • Geen deodorant of parfums;
  • Stap niet onder een te hete douche of in een te heet bad;
  • Zwem niet inwater waarin chloor is verwerkt;
  • Stel de huid, waar de was-behandeling op plaatsgevonden heeft, niet bloot aan teveel zonlicht of een zonnebank.

Kan ik seks hebben na een Brazilian of Hollywood Wax-behandeling?

Wij adviseren normaal gesproken om tot 24 uur na de behandeling geen seksuele activiteiten te hebben. Hiermee geeft u uw huid enige tijd om te herstellen en de geïrriteerde lichaamsdelen kunnen zo tot rust komen.