Massages


Voor een heerlijke ontspanningsmassage of een doeltreffende sportmassage kunt u altijd terecht bij Bare & Beautiful. Ook voor zwangeren hebben we een massagemethode, geheel aangepast op uw wensen. 

 

Bij de intake kunt u zelf uw wensen duidelijk maken: wilt u de focus leggen op één bepaald lichaamsdeel of geniet u liever van een volledige lichaamsmassage? Als uw wensen duidelijk zijn dan kunt u uw ogen sluiten en genieten... 

 

Bekijk onze verschillende massages


Klassiek


Geniet van een klassieke ontspanningsmassage om volledig tot rust te komen. U kunt kiezen voor een behandeling van 30 of 60 minuten om heerlijk te ontspannen. 

 

Na een intake, waarbij u uw wensen kunt doorgeven, zullen wij alle spanning uit uw lichaam doen verdwijnen. Sluit uw ogen en ontspan. 

 

 


30 minuten € 28,95
60 minuten € 48,95

Sport


Een sportmassage is geschikt bij blessures of bij regelmatige intensieve inspanning. De spieren hebben tijd nodig om te ontspannen en bij fanatieke sporters kan die tijd tussen trainingen nogal eens ontbreken. 

 

 

Laat de pijn van een blessure of overbelasting verdwijnen, of verminderen, door één van onderstaande sportmassages te boeken. 


30 minuten € 28,95
60 minuten € 48,95

Zwangerschap


Een massage van dertig minuten om rugklachten tijdens de zwangerschap te verlichten, of juist een behandeling van een uur om je hele lichaam eens even de aandacht te geven die het verdient. Het kan allemaal bij Bare & Beautiful. 

 

Na de intake kunt u plaatsnemen op uw buik of op uw zij, want bij de zwangerschapsmassage geeft u zelf aan welke positie uw voorkeur heeft. 

 


60 minuten€ 44,95

30 minuten € 28,95

Bekijk ook ons overige massage aanbod!


Anti-Stressmassage

inclusief een Super voedingsshake

€ 38,95   

Anti-Katermassage

inclusief een Super voedingsshake

€ 33,95
Lymfedrainage € 54,95

 

* Wij hebben een annuleringsperiode van 24 uur. Afspraken die te laat worden afgezegd zullen voor 80% van het tarief in rekening worden gebracht.