Welkom op de website van Bare and Beautiful


Sinds de oprichting van Bare and Beautiful is het bij ons om één ding te doen geweest: het betaalbaar maken en houden van schoonheid. 

 

Mijn team en ik geloven in een fantastische service met een stukje persoonlijke connectie tussen het team en u als klant. Hierbij hopen wij elkaar te kunnen helpen om samen succesvol te zijn. Daarom horen wij ook graag uw bevindingen en verbeterpunten om in de toekomst nog succesvoller te worden.

 

Mocht jij jezelf graag in ons team willen zien? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij hopen u binnenkort eens te mogen begroeten in onze salon!

 

- Rebekka en team

Bekijk onze behandelmethoden


Perm. Ontharing

Binnenkort meer.

Waxing

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij een wax-behandeling? Lees dan direct verder om erachter te komen!

Nagels

Wilt u uw nagels professioneel laten verzorgen? Bekijk ons aanbod voor verschillende behandelingen, waaronder die met Shellac, metallic en holografisch effect.

Massages

Een klassieke ontspanningsmassage of een sport- of zwangerschapsmassage? Bij ons zijn verschillende behandelingen mogelijk.  

Body shaping

Wij hebben een erg effectieve behandeling om strakker in uw vel te komen zitten. Lees meer over body shaping 

Webshop

Bent u op zoek naar bepaalde beauty producten en wilt u deze graag bij ons bestellen? Bekijk dan onze webshop om uw keuze te maken!

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord geven op uw vraag.